Geef je mening over AV Teksten & Websites

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Femke schreef op 1 augustus 2019 om 08:36:
Anja weet op basis van een paar steekwoorden, binnen een mum van tijd iets te maken dat treffend is en raakt. Steeds opnieuw. Zó knap!
Vincent van Aken schreef op 24 april 2019 om 21:22:
Echt onwijs blij met de website die er nu staat! Anja heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een professionele, duidelijke en mooi vormgegeven website.
Ik kan AV teksten & websites echt aan iedereen aanbevelen.
Richard Gregoire schreef op 23 april 2019 om 21:07:
Pffff wat is dat lastig om te komen tot een website die bij je past. Anja is goed aanwezig geweest tijdens die proces. Heeft het nodig geduld getoond en komt haar afspraken heel goed na. Uiteindelijk is hier een mooie site uit voortgekomen waar ik blij mee ben.
Corien van Vliet schreef op 21 juli 2018 om 21:15:
Op zoek maar een betrouwbaar adres om de website van mijn tassenbedrijf te maken, dacht ik aan Anja. Ik kende haar al van het schrijven van teksten maar had nog niet eerder met haar samen gewerkt aan een website. Het was een leuk traject om te doorlopen met elkaar. Anja toonde daarbij de nodige vakmanschap, creativiteit en geduld. En het heeft geleid tot een prachtige website met de uitstraling die ik wilde.
Martha Vollering schreef op 18 juli 2018 om 18:38:
Anja maakte een prachtige website voor me voor een heel redelijk bedrag. Ze vertaalde mijn wensen in een fraaie vormgeving én in praktische oplossingen. En, ook belangrijk: ze bleef geduldig beschikbaar tot ik het beheer helemaal in de vingers had. Dat is service met een hoofdletter S.
Monique van Daalen (afstudeercoachinghbo) schreef op 17 juli 2018 om 21:30:
Anja Verhaar heeft mijn website gemaakt en dat voor een vast bedrag. Ze had goede creatieve ideeen en iedere aanpassing en verandering werd steeds met aandacht verwerkt. Ik kon het uit handen geven, omdat Anja mij steeds het gevoel gaf dat het pas klaar was als ik tevreden was. Ik kan zeggen: ik ben heel tevreden en zou meteen weer naar haar toe gaan. Anja weet waar ze over praat en bonus: ze helpt ook nog mee met goed lopende teksten! (www.afstudeercoachinghbo.nl)
Gelukkig kan ik ook de komende tijd bij haar terecht en dat is voor mij een geruststelling!
Willeke van Boekel schreef op 22 maart 2018 om 12:21:
Anja heeft voor mij een zeer goed werkende en mooie website gemaakt. De aangeleverde tekst heeft zij zo bewerkt, dat het nu prettig leest en goed loopt. Ik ben er erg blij mee. Een echte aanrader, een volgende keer vraag ik haar zeker weer.
Marijke van Aken schreef op 21 maart 2018 om 13:39:
Vanaf het allereerste begin ben ik een groot fan van Anja's "Een regel per dag". Iedere dag weer verrassend: soms persoonlijk, soms kritisch, soms een beschrijving van een situatie, soms een mooi gedicht. Vorig jaar mocht ik deelnemen aan de cursus "creatief schrijven" waarin Anja als docent op originele manier heel wat schrijftalent bij de cursisten naar boven wist te brengen. Echt een aanrader.
Adty Rees schreef op 11 januari 2018 om 21:43:
Ook ik zing bij Vrouw&Co (zie Gertrude Koevoets 21/4/2017) en 9 december j.l. hebben wij een mooi optreden gegeven met wederom prachtige, ontroerende, en humoristische teksten van de hand van Anja. We ontvingen veel complimenten over zang en presentatie maar vooral over de herkenbare en pakkende teksten. Soms (persoonlijke) teksten waarvan ik kippenvel krijg als ik ze lees en tranen in m'n ogen als ik ze zing. Ik hoop van harte dat Anja nog lang fraaie liedteksten voor ons zal schrijven. Dank je voor al het moois wat Vrouw&Co al jaren mag laten horen !!
Yvonne Post schreef op 29 augustus 2017 om 08:06:
Afgelopen vrijdag weer een keer mee mogen maken hoe Anja in een tijdsbestek van amper 2 uur een compleet lied wist te schrijven voor een jubilerende collega. Aan een A4-tje met wat steekwoorden over de persoon heeft zij voldoende om iets heel persoonlijks en treffends te bedenken. Ik ken maar één persoon die hiertoe in staat is en ik kijk alweer uit naar de volgende keer.