Geef je mening over AV Teksten & Websites

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
16 berichten.
Corien van Vliet schreef op 21 juli 2018 om 21:15:
Op zoek maar een betrouwbaar adres om de website van mijn tassenbedrijf te maken, dacht ik aan Anja. Ik kende haar al van het schrijven van teksten maar had nog niet eerder met haar samen gewerkt aan een website. Het was een leuk traject om te doorlopen met elkaar. Anja toonde daarbij de nodige vakmanschap, creativiteit en geduld. En het heeft geleid tot een prachtige website met de uitstraling die ik wilde.
Martha Vollering schreef op 18 juli 2018 om 18:38:
Anja maakte een prachtige website voor me voor een heel redelijk bedrag. Ze vertaalde mijn wensen in een fraaie vormgeving én in praktische oplossingen. En, ook belangrijk: ze bleef geduldig beschikbaar tot ik het beheer helemaal in de vingers had. Dat is service met een hoofdletter S.
Monique van Daalen (afstudeercoachinghbo) schreef op 17 juli 2018 om 21:30:
Anja Verhaar heeft mijn website gemaakt en dat voor een vast bedrag. Ze had goede creatieve ideeen en iedere aanpassing en verandering werd steeds met aandacht verwerkt. Ik kon het uit handen geven, omdat Anja mij steeds het gevoel gaf dat het pas klaar was als ik tevreden was. Ik kan zeggen: ik ben heel tevreden en zou meteen weer naar haar toe gaan. Anja weet waar ze over praat en bonus: ze helpt ook nog mee met goed lopende teksten! (www.afstudeercoachinghbo.nl)
Gelukkig kan ik ook de komende tijd bij haar terecht en dat is voor mij een geruststelling!
Willeke van Boekel schreef op 22 maart 2018 om 12:21:
Anja heeft voor mij een zeer goed werkende en mooie website gemaakt. De aangeleverde tekst heeft zij zo bewerkt, dat het nu prettig leest en goed loopt. Ik ben er erg blij mee. Een echte aanrader, een volgende keer vraag ik haar zeker weer.
Marijke van Aken schreef op 21 maart 2018 om 13:39:
Vanaf het allereerste begin ben ik een groot fan van Anja's "Een regel per dag". Iedere dag weer verrassend: soms persoonlijk, soms kritisch, soms een beschrijving van een situatie, soms een mooi gedicht. Vorig jaar mocht ik deelnemen aan de cursus "creatief schrijven" waarin Anja als docent op originele manier heel wat schrijftalent bij de cursisten naar boven wist te brengen. Echt een aanrader.
Adty Rees schreef op 11 januari 2018 om 21:43:
Ook ik zing bij Vrouw&Co (zie Gertrude Koevoets 21/4/2017) en 9 december j.l. hebben wij een mooi optreden gegeven met wederom prachtige, ontroerende, en humoristische teksten van de hand van Anja. We ontvingen veel complimenten over zang en presentatie maar vooral over de herkenbare en pakkende teksten. Soms (persoonlijke) teksten waarvan ik kippenvel krijg als ik ze lees en tranen in m'n ogen als ik ze zing. Ik hoop van harte dat Anja nog lang fraaie liedteksten voor ons zal schrijven. Dank je voor al het moois wat Vrouw&Co al jaren mag laten horen !!
Yvonne Post schreef op 29 augustus 2017 om 08:06:
Afgelopen vrijdag weer een keer mee mogen maken hoe Anja in een tijdsbestek van amper 2 uur een compleet lied wist te schrijven voor een jubilerende collega. Aan een A4-tje met wat steekwoorden over de persoon heeft zij voldoende om iets heel persoonlijks en treffends te bedenken. Ik ken maar één persoon die hiertoe in staat is en ik kijk alweer uit naar de volgende keer.
Monique van Daalen schreef op 3 augustus 2017 om 13:10:
Voor een diploma uitreiking op de Hoge School Rotterdam Pedagogiek hebben we Anja gevraagd een tekst te schrijven.

Op de melodie van Caro Emerald ( A night like this) heeft Anja precies de goede toon getroffen naar studenten en ouders toe. Feestelijk met serieuze ondertoon en humor. Een fragment:

"He ex student
vier nu maar feest, geniet er van
want eenmaal aan het werk wordt het anders en wat dan?

Dan ga je proberen
ouders iets te leren
valt niet mee
sta je als een broekie
theoretische boekie
valt niet mee
word je soms door kinderen getest
gaat opeens een puber in protest
denk aan Rotterdam dan
krijg daar dan een boost van
want je bent geslaagd "

Gezongen in de Armeniuskerk te Rotterdam was het een groot succes!!!

Anje werkt professioneel en snel!
Annemieke Elfers-Wijffels schreef op 19 juli 2017 om 19:03:
Anja heeft een fantastische digitale nieuwsbrief voor mij ontworpen.
In een zeer verzorgde lay-out, kleurrijk geïllustreerd, herkenbaar vormgegeven, met heldere koppen; kortom een digitale nieuwsbrief waarin de inhoud optimaal tot zijn recht komt. Anja’s nieuwsbrief genereert louter enthousiaste reacties bij mijn abonnees. ‘Doorgaan’, jubelen mijn lezers, ze willen zeker blijven lezen.
Anja is servicegericht, snel en efficiënt. Samenwerken met Anja verloopt soepel. Voor het aanmaken van actieve links naar externe websites, draait Anja haar hand niet om. Wat een gemak! Ik kan alles wat ik wil, uitbesteden aan Anja. Het komt altijd in orde. Mijn teksten schrijf ik zelf, maar ook daarin heb je de keuze. Anja is een topvakvrouw! Ook voor een digitale nieuwsbrief moet je bij Anja zijn!

Annemieke docente en schrijfcoach, schrijfschool Schrijven is van mij
Gertrude Koevoets schreef op 21 april 2017 om 10:13:
Ik zit sinds een jaar of 4 op een koortje (Vrouw & Co) waar Anja de teksten voor schrijft. Wat ik enorm knap vind, is dat Anja zoveel verschillende kanten en perspectieven kan belichten. Soms met grote gevoeligheid, soms met een serieuze touch en soms juist met veel humor. Haar kracht zit niet alleen in het op een mooie manier teksten schrijven, maar ook in het goed aanvoelen van hetgeen gevraagd wordt; zij maakt teksten passend bij de situatie. Anja is goed in persoonlijke teksten maar ook in zakelijke. Ze is een mens die zich aan haar woord houdt en niet steeds aan haar jasje getrokken moet worden. Dat maakt het samenwerken met haar prettig. Een aanrader dus!