“Je wilt het wel van de daken schreeuwen. Hoe goed je bedrijf is, hoe goed jij bent, maar schreeuw niet te hard…”Just me 🙂

Digitale nieuwsbrief

Ik heb heel wat jaren in de grafische industrie gewerkt en van dichtbij de geweldige ontwikkelingen van internet kunnen volgen. De digitale nieuwsbrief was ook zo'n cadeau. Ik schrijf 'was' want we zijn in de loop der tijd doodgegooid met nieuwsbrieven. En zit jij daar op te wachten? Ik niet. Niet van iedereen tenminste.

Verzenden en verzanden

Nieuwsbrieven zijn een prachtig communicatiemiddel. Maar communicatie is tweerichtingsverkeer. We kunnen (ver)zenden wat we willen maar verzanden niet graag in de spambox. Toch? De ontvanger moet iets van jou willen ontvangen. Dat is dus al een hele klus om daar achter te komen. Natuurlijk mag je proberen te verleiden maar doe het met mate en doe het professioneel.

E-mailmarketing

E- mailmarketing is nog steeds het meest populaire kanaal in de marketingmix. En er  zijn nogal wat aanbieders van nieuwsbriefsystemen. Waarop selecteer je dan?
Veel bedrijven kiezen voor een gratis pakket, logisch. MailChimp is zo'n pakket dat tot op zekere hoogte gratis is. Het is een prima tool met goede functionaliteiten en als je tijd, kennis en discipline hebt zou ik dat zekere aanraden. Maar dikwijls raakt e-mailmarketing op het tweede plan, door tegenvallende resultaten, gebrek aan kennis, tijd of discipline. Of gewoon omdat het teveel werk is.

Van e-mail tot campagne

AV maakt gebruik van een super mooi nieuwsbriefsyteem van 'Thats Mail'. Een kind kan de digitale was doen. En er is veel meer mogelijk dan een nieuwsbrief maken en verzenden. Je kunt een hele campagne van te voren klaar zetten dat automatisch start als er aan bepaalde condities wordt voldaan.
Je kunt zelf het pakket aanschaffen maar je kan er ook voor kiezen om alles uit handen, in mijn handen, te geven.

Ieder z'n vak

Waarom je kostbare tijd besteden aan iets waar je weinig kaas van hebt gegeten?
Als je je nieuwsbrief bij AV laat maken dan wordt de opmaak, vormgeving en verzending voor je geregeld. AV houdt de statistieken bij en houd je op de hoogte. Je kunt zelf de input aanleveren maar ook dat kan je uitbesteden aan AV. AV schrijft teksten en zorgt voor een mooie layout in de stijl van je bedrijf. En ik, (ik ben AV) denk met je mee.

AVG

Inmiddels is de wetgeving omtrent privacy gewijzigd. That’s Mail! plaatst alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig is binnen de kaders van de privacywetgeving die in Nederland geldt. Data kan en wordt dus niet  doorverkocht aan derden.

Een nieuwsbrief maken die gelezen wordt?

AV Teksten