“The most powerful element in advertising is the truth.”Bill Bernback

Websites

Of je nu een eigen bedrijf hebt, een hobby, een ideaal, een passie... met een website kun je jouw boodschap uitdragen. Het liefst dan in een stijl die bij jou en je bedrijf of passie past.

Bedrijf

Een website is een visitekaartje. 'Je visitekaartje afgeven' betekent laten zien waar je voor staat en wie je bent.
Als je, net zoals ik, als zzp'er aan de slag gaat, wil je gevonden worden en het liefst door mensen voor wie jij iets kunt en wilt betekenen.

Klein en fijn

Ik werk graag voor en met mensen die stappen durven zetten. Die bijvoorbeeld een eigen bedrijf beginnen met iets waar ze in geloven en blij van worden.
Ik word blij van websites maken.

  Waarom zou je mij nodig hebben?

  Een goede vraag. Ik ben niet de enige die dit aanbied, I know.

  Ik bied je mijn passie aan. Mijn doorgaan tot het gaatje. Ik denk met je mee, ga met je mee totdat je tevreden bent. Als je dat wilt verzorg ik ook je teksten, je nieuwsbrief en alles in je eigen (huis)stijl.

  Vaste prijs

  Ik werk niet met uurtje factuurtje. Teveel gedoe. Van te voren spreken we een hele redelijke prijs af en maken we afspraken over wat ik daarvoor lever. Ik regel je domeinnaam, je  hosting, de techniek. Uit ervaring weet ik dat dat er nog van alles bij kan komen als we onderweg zijn maar onze lijnen zijn kort dus daar komen we dan wel uit.

  Jouw www.visitekaartje?

  AV Teksten & Websites